Позиция на партия Възраждане, разпространена до медиите:Днес за пореден път в

...
Позиция на партия Възраждане, разпространена до медиите:Днес за пореден път в
Коментари Харесай

„Възраждане“ ще забрани пропагандата на хомосексуализъм, когато застане начело на управлението на държавата

Позиция на партия " Възраждане ", публикувана до медиите:

Днес за следващ път в столицата ни София ще се организира гей церемониал. На него ще има детска сцена, от която ще се пропагандира хомосексуализъм пред деца.

Младежката организация на „ Възраждане “ още преди две седмици съобщи позицията си, че нападателната гей агитация е рискова за децата, и изпрати писма с предложение тя да бъде неразрешена. Писма бяха изпратени до кмета на  Столична община, до министъра на труда и обществената политика, до изпълнителния шеф на Агенцията за обществено подкрепяне и до ръководителя на Държавна организация за протекция на детето.

От всички институции единствено една имаше храброст да отговори преди гей парада и това е Държавната организация за протекция на детето (ДАЗД).

В отговора се удостоверяват опасенията на Младежката организация на „ Възраждане “, че нападателната агитация на хомосексуализъм е рискова за разрастващата се детска душeвност, което ясно се вижда в приложения откъс от отговора на ДАЗД.

„ По мотив годишното образуване на „ София Прайд “, проведено от доброволчески комитет от физически и юридически лица и подкрепящо хора с друга полова ориентировка, от страна на ДАЗД през 2022 година беше оповестена позиция към уредниците, която остава непроменена и през актуалната година, да не се въвличат децата в събития, които са относими към пълнолетни лица, достигнали своето развиване и посока на полова ориентировка. Според Конституцията на Република България, всички хора се раждат свободни и равни по достолепие и права. Поради своята неумелост и блян към подражателство на възрастните обаче, децата са една доста уязвима на въздействие публика, заради което се нуждаят от протекция от замесване в действия, които биха имали отрицателни последствия за тяхното физическо, умствено, нравствено и обществено развиване. “, се споделя в отговора на ДАЗА, който прилагаме към актуалната позиция

ДАЗД комфортно оповестява в своя отговор, че съгласно наредбите на Семейния кодекс, родителите са тези, които имат първостепенно право и обвързване да се грижат за физическото, умственото, нравственото и общественото развиване на детето, за неговото обучение и за неговите персонални и имуществени ползи.

Тъй като институциите или отсъстват, или единственото, което могат да създадат, е да излязат с позиция, Младежката организация на „ Възраждане “ приканва родителите да се погрижат за това децата им да бъдат в безвредна зона през днешния ден и далеко от гей парада и неговия маршрут. Обръщаме се към родителите с молба  да наблюдават за идващите дейности на Младежката организация на „ Възраждане “, която въз основа на отговора на ДАЗД ще се обърне към Министерството на образованието и ще стартира полемика във връзка методите за прекъсването на пропагандата на хомосексуализъм в учебниците, която е рискова за детската душeвност.   

Принципна и безапелационна позиция на „ Възраждане “ е, че когато българските жители дадат доверието си на политическата партия, тя стане първа политическа мощ и стартира да ръководи независимо страната, ще забрани всяка агитация на хомосексуализъм измежду деца и възрастни, ще забрани и провеждането на гей паради в България.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР